Πόλο

Δε «μασάει» η Ρουμπέση

Δεν πτοείται από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει η Αντιγόνη Ρουμπέση, ενόψει των κρίσιμων αγώνων της Βουλιαγμένης και της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών.

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και των «μπεμπών» θα ταξιδέψει κανονικά για το Οπόρτο την Τετάρτη το πρωί, ώστε να ενισχύσει την ομάδα των νοτίων προαστίων στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας κόντρα σε Πάντοβα και Ολυμπιακό, παρά την αποκόλληση που υπέστη στο χέρι και την υποχρεώνει να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση.

Η έμπειρη σταρ αποφάσισε να κάνει συντήρηση και θεραπεία, ώστε να αγωνιστεί κανονικά και στους αγώνες του προολυμπιακού τουρνουά στην Ολλανδία στα τέλη Μαρτίου και μετά να υποβληθεί σε επέμβαση, ακολουθώντας εδικό πρόγραμμα.

Η ίδια η αθλήτρια τόνισε πως: «Οι στόχοι της Βουλιαγμένης και της Εθνικής ομάδας είναι πολύ μεγάλοι για μένα, αλλά είναι και όνειρα ζωής. Αποφάσισα, μετά από συζήτηση που είχα με το γιατρό μου, και, φυσικά, τη συγκατάθεσή του να παρατείνω το χειρουργείο για μετά το καλοκαίρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ελπίζω και εύχομαι να είμαστε εκεί, και, αφού ολοκληρώσω όλες μου τις υποχρεώσεις με τη Βουλιαγμένη και την Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x