TV

Δείτε τι έγινε 2ο Press Junket του «Voice» (pics-vids)

Συνέντευξη Τύπου εν όψει των live του δεύτερου κύκλου του «Voice» πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα live του δεύτερου κύκλου του «Voice». Και για αυτό τον λόγο ο ΑΝΤ1 διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης το μεσημέρι της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να μιλήσουν οι συντελεστές του μουσικού σόου για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την άφιξη του παρουσιαστή του show, Γιώργου Λιάγκα o οποίος συνοδευόταν από τον Τζώνη Καλημέρη και τον Διευθυντή Προγράμματος του ANT1, Γιάννη Λάτσιο στο 2ο Press Junket.

inner

Πρώτοι έφτασαν ο παρουσιαστής του Voice συνοδευόμενος Τζώνη Καλημέρη και τον Διευθυντή Προγράμματος του ANT1, Γιάννη Λάτσιο. Στη συνέχεια, ήρθαν οι τέσσερις κόουτς μαζί τον V Reporter του σόου, Θέμη Γεωργαντά.

inner

Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, την οποία συντόνισε για δεύτερη χρονιά, λίγο πριν ολοκληρώσει τη θητεία της στον ΑΝΤ1, η Κατερίνα Γκαγκάκη.



Τον λόγο πήρε ο Γιάννης Λάτσιος.



Πρώτος από τους κόουτς μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, και ακολούθησαν η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης.







Για τη δική τους εμπειρία στη δεύτερη σεζόν του Voice μίλησαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Θέμης Γεωργαντάς.





Από τη συνάντηση αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι παίκτες, οι οποίοι στη συνέχεια τραγούδησαν με τους «δασκάλους» τους.

Πηγή: alterinfo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x