Επικαιρότητα

Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι την επόμενη Δευτέρα

Θα κάνει κρύο και τις επόμενες ημέρες

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες

Τετάρτη 27-01-2016

Καιρός: λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές η χιονόνερο και στα ορεινά τοπικές χιονοπτώσεις που μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν.

Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ που από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα στραφούν στα βόρεια σε νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε άνοδο στα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός όμως θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Πέμπτη 28-01-2016

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια πελάγη 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε άνοδο.


Παρασκευή 29-01-2016

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα δυτικά και νότια πελάγη 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Σάββατο 30-01-2016 και Κυριακή 31-01-2016

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με παροδικές βροχές. Την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση των ανεμών την Κυριακή.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση το Σάββατο. Κατά τόπους παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Δευτέρα 01-02-2016

Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x