Κύπελλο Ελλάδας

«Δείτε το σοβαρά»

Την προσοχή των παικτών του Πανιωνίου στο αποψινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας επέστησε ο Νίκος Παντελής κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα ζήτησε ο Νίκος Παντελής να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στον αποψινό αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας (20:30, OTE Sport 5, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με παράδοση στον θεσμό του Κυπέλλου. Πρέπει να δείτε σοβαρά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς», είπε αρχικά ο έμπειρος προπονητής στους παίκτες του και πρόσθεσε:

«Δεν θέλουμε να συμβεί το περσινό με τον Φωστήρα. Από το βράδυ της Τετάρτης θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό».

Από εκεί και πέρα, ο κ. Παντελής προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι σήμερα.

Ο Κλαούντιο Ριβέρο θα πραγματοποιήσει αυτήν τη φορά το επίσημο ντεμπούτο του. Μένει να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του Ουρουγουανού αμυντικού χαφ και αν μπορεί τελικά να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» στη φετινή τους προσπάθεια.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί και ο Θέμης Κουλουχέρης, όπως και ο Αντρέα Λάζνικ. Επίσης, την εστία θα υπερασπιστεί ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x