Επικαιρότητα

Δέκα φορές ισόβια για ληστείες με τρεις νεκρούς

Οι Αλβανοί κακοποιοί έσπερναν τον τρόμο σε Αχαΐα, Αρκαδία, Μεσσηνία και Θεσσαλία όπου διέπραξαν ένδεκα ληστείες και πέντε κλοπές

Την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία χτυπούσαν τα ηλικιωμένα θύματά τους ή τα τραυμάτιζαν με αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον θάνατο τριών από αυτά, «πλήρωσαν» οι Αλβανοί κακοποιοί που έσπερναν τον τρόμο σε Αχαΐα, Αρκαδία, Μεσσηνία και Θεσσαλία όπου διέπραξαν ένδεκα ληστείες και πέντε κλοπές!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών επέβαλε στους τέσσερις κατηγορούμενους από δέκα φορές ισόβια για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες με θανατηφόρο σωματική βλάβη κατά συρροή, κλοπές και διακίνηση όπλων. Σε δύο ληστείες που είχαν κάνει σε χωριό των Καλαβρύτων στις 30 Μαΐου 2013, τα τραύματα που προκάλεσαν σε έναν 82χρονο και έναν 81χρονο ημεδαπό ήταν τόσο σοβαρά που πέθαναν ύστερα από λίγες ημέρες! Το ίδιο συνέβη στις 20 Ιουνίου του 2013 με μια 77χρονη σε χωριό των Καλαβρύτων, στην οποία τραυμάτισαν και έδεσαν με σεντόνια, όπως και το σύζυγό της, για να αρπάξουν 5.500 ευρώ!

Οι Αλβανοί ληστές είχαν συλληφθεί από την Ασφάλεια Πατρών στις 25 Φεβρουαρίου 2015 στα Εξαμίλια Κορινθίας και είχε εξιχνιαστεί πλήρως η δράση τους σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου χτυπούσαν εξοχικές κατοικίες ή σπίτια ηλικιωμένων και άρπαζαν με την απειλή όπλων μετρητά και χρυσαφικά. Η σπείρα υπολογίζεται ότι αποκόμισε συνολικά 10.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας άνω των 2.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και οικιακές συσκευές. Εκτός από τις ληστείες και τις κλοπές, ένας 39χρονος διακινούσε όπλα που προμηθευόταν από την Αλβανία έναντι 800 ως 1.500 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x