Γενικά

Δεκαεπτά χώρες στο «ILIADIS CUP»

Δεκαεπτά χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο ένατο «Athens Junior European Cup» 2017 «Iliadis Cup» που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Στα τατάμι του μοναδικού διεθνούς βαθμολογούμενου τουρνουά που διεξάγει η χώρα μας, θα βρεθούν αθλητές από Αυστρία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κολομβία, Κύπρο, Τσεχία, Γαλλία, Γεωργία, Ισραήλ, Κιργιστάν, Λιθουανία, Ρωσία, Σερβία, Τυνησία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Ελλάδα.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει τους 250 αθλητές και αθλήτριες, παρά τα όποια εμπόδια έχουν μπει στο δρόμο του διοργανωτή συλλόγου (Ολυμπιονίκης Αγ. Ι. Ρέντη) από την προσωρινή διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο.

«Το ένατο "Iliadis Cup" θα έχει την αίγλη των περασμένων ετών, παρά τις "τρικλοποδιές" που δεχτήκαμε από την προσωρινή διοίκηση. Το μοναδικό διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά τζούντο που γίνεται στην Ελλάδα και βρίσκεται εδώ και χρόνια στο καλεντάρι της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα είναι εντυπωσιακό και άκρως ανταγωνιστικό σε όλες τις κατηγορίες.

Καλούμε όλους τους συλλόγους να συμμετέχουν στη γιορτή του ελληνικού τζούντο. Οι Έλληνες αθλητές, σε καιρούς κρίσης, έχουν τη μοναδική ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα διεθνές τουρνουά που γίνεται μέσα στη χώρα μας. Ας μη χάσουν αυτήν την ευκαιρία. Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός», δήλωσε ο γενικός συντονιστής της διοργάνωσης, Νίκος Ηλιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x