Γ' Εθνική

Δέλλας: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες…»

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εμφάνιση της ΑΕΚ στη φιλική ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Βελεστίνο.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, κυρίως για την εικόνα του πρώτου μέρους και κάποια επαναλαμβανόμενα λάθη, μετά τη φιλική ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Βελεστίνο.

«Μας προβληματίζει η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Το ξέρουν και τα παιδιά, θα μιλήσουμε», δήλωσε ο προπονητής της «Ένωσης».

«Με προβληματίζει ότι επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Υπάρχουν αιτίες, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Γι’ αυτό υπάρχει η περίοδος της προετοιμασίας. Τα νέα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Το θέμα για μένα είναι να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, δηλαδή στην αρχή του», πρόσθεσε.

«Η ποιότητα των παικτών είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, ειδικά όταν παίζεις με ομάδα άλλης κατηγορίας. Χρειάζεται να δείξεις δύναμη και ψυχικά αποθέματα. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε πράγματα και βελτιωθήκαμε», πρόσθεσε ο Δέλλας.

«Είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη από πίσω, κάναμε πολλά λάθη. Μην εστιάζετε μόνο σε πρόσωπα και σε θέσεις. Με προβληματίζει ότι κάνουμε ίδια λάθη και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις. Η έλλειψη συγκέντρωσης, η νευρικότητα και η κούραση που είναι μεγάλη είναι αιτίες, αλλά δεν αποτελούν δικαιολογίες. Όταν επαναλαμβάνεις κάποιο λάθος, υπάρχει πρόβλημα», συνέχισε.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι που μιλάω, αλλά δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Ό,τι είναι να πούμε, το συζητάω με τους ανθρώπους που πρέπει να συζητήσω. Κι ό,τι είναι να μάθετε θα το μάθετε».

Τέλος, για την απουσία του Ράμα, δήλωσε: «Κρίναμε ότι είναι καλύτερο να μην τον χρησιμοποιήσουμε προληπτικά, για να τον έχουμε στα επόμενα φιλικά και στην αρχή του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x