Κύπελλο Ελλάδας

Δέλλας: «Θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ»

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η ΑΕΚ όσο περνούν τα παιχνίδια, σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών.

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του απ’ την εικόνα της ΑΕΚ στη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του εμφανίζεται καλύτερη όσο περνάει ο καιρός.

Ο τεχνικός της Ένωσης σχολίασε την πειθαρχεία των παικτών του, αλλά και τη σοβαρότητα που χρειάζεται προκειμένου να προχωρήσουν στο θεσμό.

«Για εμάς αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντικό, μπορεί το πρωτάθλημα να είναι πρώτος στόχος, αλλά και το Κύπελλο θέλει σοβαρότητα και πειθαρχία. Θέλουμε να προχωρήσουμε. Σήμερα σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, είχαμε ισορροπία και στα δύο ημίχρονα, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Τηρήσαμε κατά γράμμα ότι είχαμε πει. Είμαι χαρούμενος γιατί και οι πέντε αλλαγές ανταποκρίθηκαν, έχουμε δύσκολο εκτός έδρας ματς τώρα», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ αν ήμασταν πιο τυχεροί, αλλά είχαμε καλή εικόνα γενικά. Νομίζω ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε διάρκεια, φάσεις και αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος. Όσο περνάνε τα παιχνίδια, θα βρίσκονται οι παίκτες μεταξύ τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x