Euro 2024

«Δεν αισθανόταν τα πόδια του ο Νεϊμάρ»!

Στον τραυματισμό του Νεϊμάρ που δεν μπορεί να παίξει στα επόμενα ματς της Βραζιλίας στο Μουντιάλ αναφέρθηκε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, αποκαλύπτοντας ότι ο διεθνής άσος δεν αισθανόταν τα κάτω άκρα του!

Σοκ προκάλεσε στις τάξεις της εθνικής Βραζιλίας ο τραυματισμός του Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κολομβία.

Όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο διεθνής φορ της Μπαρτσελόνα έλεγε ότι δεν αισθανόταν τα κάτω άκρα του, κάτι που φόβισε τον Μαρσέλο που φώναζε τον γιατρό να μπει άμεσα στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας από τη χώρα του καφέ υπογράμμισε: «Μετά το χτύπημα ο Νεϊμάρ έλεγε ότι δεν μπορεί να αισθανθεί τα πόδια του. Ο Μαρσέλο φοβήθηκε και φώναξε το γιατρό, όμως πάνω στη σύγχυση που είχε προηγηθεί ο γιατρός δεν μπορούσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και να μπαίνει σε ελικόπτερο, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να κλαίει. Ο Νεϊμάρ ήταν το σημείο αναφοράς μας επειδή είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μία κατάσταση όπου έχουμε χάσει κάτι που δεν θέλαμε να χάσουμε, ειδικά ενόψει του ημιτελικού και του τελικού».

Καταλήγοντας, ο Σκολάρι απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν θα είναι στο γήπεδο ο Νεϊμάρ για τον αγώνα με την Γερμανία:

«Θα είναι μαζί μας εάν μπορέσει, στον πάγκο ή στις εξέδρες. Το έχουμε ζητήσει αυτό. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του τις προσεχείς ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x