Stoiximan Super League

Δεν ανησυχούν στον ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ αισιοδοξούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος και ο σύλλογος θα δικαιωθεί στην Έφεση που έχει ασκήσει για το πρόβλημα που έχει προκύψει από την ΕΠΟ για τις μεταγραφές που έχει κάνει.

Στον ΟΦΗ εκφράζουν την εκτίμηση ότι δικαιωθούν, ενώ δεν θα υπάρχει -τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση- πρόβλημα με τις μεταγραφές που έχει κάνει ο σύλλογος.

Οι Κρητικοί θεωρούν ότι με την κίνηση αυτή η ΕΠΟ θέλει να πιέσει την ομάδα από την προσφυγή που έχει κάνει στα πολιτικά δικαστήρια για την ένταξη του στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού κώδικα, με σκοπό να παγώσει τις νομικές διαδικασίες πιστωτών και ποδοσφαιριστών σε βάρος της ομάδας.

Η έφεση του ΟΦΗ κατά της απόφασης ανάκλησης της άδειας της κρητικής ομάδας θα συζητηθεί αύριο στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας.

Οι διοικούντες θεωρούν ότι στην χειρότερη περίπτωση, ο ΟΦΗ να χάσει την αδειοδότηση που έχει λάβει από τον περασμένο Μάιο και να μην μπορέσει να κάνει ελεύθερα μεταγραφές τον Ιανουάριο (θα δικαιούται μια μεταγραφή άνω των 24 ετών και ελεύθερες μεταγραφές Ελλήνων παικτών κάτω των 24).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x