Μαχητικά Αθλήματα

Δεν αποκλείει την επιστροφή του ο Φιούρι

Σε δηλώσεις του ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στην πυγμαχία, Τάισον Φιούρι, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ενεργό δράση.

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του Τάισον Φιούρι στην ενεργό δράση. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών παρακολούθησε από κοντά τη μάχη ανάμεσα σε Μπίλι Τζο Σόντερς και Ουίλι Μονρό Τζούνιορ για τη ζώνη της WBO και οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μια δήλωσή του.

Αφού πρώτα ρωτήθηκε για το παιχνίδι (το οποίο έληξε με νικητή τον Σόντερς) στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Άντονι Τζόσουα και σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Έχω αλλάξει σελίδα στη ζωή μου και αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν. Απολαμβάνω τις προπονήσεις μου, οπότε είμαι στο σωστό δρόμο. Με αποκαλούν μπούμερανγκ, γιατί πάντα επιστρέφω. Είναι μια μάχη που θα μπορούσα να κερδίσω».

Υπενθυμίζεται πως ο Τάισον Φιούρι ήταν κάτοχος των τίτλων της WBA(Super), της WBO, της IBF και της IBO. Όμως, τον Οκτώβριο του 2016 αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τους τίτλους του, καθώς δεν μπορούσε να τους υπερασπιστεί στο ρινγκ, λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, όμως το περασμένο Σάββατο άφησε ανοιχτό το παράθυρο της επιστροφής του στα ρινγκ.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x