Γ' Εθνική

Δεν βιάζονται για Μπακασέτα

Ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι ο Τάσος Μπακασέτας, με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να μην βιάζονται για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Χθες η SportDay αποκάλυψε πως η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, εκτός από εκείνες του Δημήτρη Κουρμπέλη και του Δημήτρη Γούτα.

Ο 20χρονος φορ, ο οποίος αγωνίζεται στην Εθνική Ελπίδων, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στην «Ένωση» και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν βιάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ενημερώσει σχετικά τον Αστέρα Τρίπολης πως εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμαθε από τους ανθρώπους της ομάδας του για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2016 (ανανέωσε πρόσφατα), όμως το οικονομικό δεν φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα τη διοίκηση της «Ένωσης» και με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη τα πράγματα αναμένεται να εξελιχθούν ομάδα στις ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x