Κύπρος

Δεν εγκαταλείπουν Τζεμπούρ, κοιτάζουν και αλλού

Τα επόμενα ονόματα επιθετικών στη μεταγραφική τους λίστα, μετά από αυτό του Ράφικ Τζεμπούρ, αρχίζουν να κοιτάζουν στον ΑΠΟΕΛ, λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στην περίπτωση του Αλγερινού.

Με άλλους επιθετικούς, πέραν του Ράφικ Τζεμπούρ, αρχίζουν και ασχολούνται όλο και πιο έντονα οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM Κύπρου.

Ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου είχε δηλώσει την Πέμπτη (26/7) ότι «έχω μιλήσει με τον Τζεμπούρ χθες και αν ελευθερωθεί από την Νότινγχαμ Φόρεστ, αυτό έχει ειπωθεί από την συνομιλία μας, με το ΑΠΟΕΛ είναι σχεδόν προσυμφωνημένος».

Ωστόσο, δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα τις τελευταίες ημέρες και η ομάδα της Λευκωσίας κοιτάζει και άλλου για την ενίσχυση της στη γραμμή κρούσης. Δεν εγκαταλείπεται η περίπτωση του 30χρονου επιθετικού, αλλά ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει να υπάρχουν έτοιμες λύσεις σε περίπτωση που «χαλάσει» η μεταγραφή, ενώ παίζει δυνατά για την απόκτηση του και η ΑΕΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ 29 ή 30 Ιουλίου και θέλουν οι νταμπλούχοι Κύπρου να έχουν στη διάθεση τους τον παίκτη για τον οποίο θα κάνουν την οικονομική υπέρβαση και θα μπορέσει να τους ανεβάσει επίπεδο ποιοτικά.


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x