Champions League

«Δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι για Παναθηναϊκό»

Ομάδα που δεν μπορεί να πιάσει κορυφή χαρακτήρισε την Σταντάρ Λιέγης, ο ίδιος της ο τεχνικός, Γκάι Λουζόν, ο οποίος παραδέχτηκε πως οι «κόκκινοι» δεν είναι έτοιμοι ούτε για πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Μετά το φιλικό με τον Παναιγιάλειο, ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί άμεσα. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή με ό,τι υποστήριξε ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης μετά τον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν.

Συγκεκριμένα, με το βέλγικο πρωτάθλημα να ξεκινάει την Παρασκευή (ενάντια στη Σαρλερουά), οι «κόκκινοι» έκαναν την πρόβα τζενεράλε τους για την πρεμιέρα, με τον αγώνα κόντρα στους Γάλλους να λήγει ισόπαλος με 1-1. Ο Γκάι Λουζόν, όμως, ήταν άκρως επικριτικός όσον αφορά το επίπεδο της ομάδας του.

«Η ομάδα μου δεν είναι τόσο καλή για να φτάσει στην κορυφή. Το γνωρίζω αυτό πολύ καλά εγώ και η διοίκηση επίσης», ήταν η τοποθέτηση του 39χρονου προπονητή μετά το ματς με τους «στεφανουά», για να προσθέσει:

«Ξέρω τον Παναθηναϊκό και θα παρακολουθήσουμε τα φιλικά τους, αλλά αυτή την στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, πόσο μάλλον για το Champions League».

Με τους αγώνες ενάντια στους «πράσινους» για το προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να πλησιάζουν, η Σταντάρ ακούστηκε πως είναι κοντά στην απόκτηση του Ανελκά, ωστόσο μάλλον επρόκειτο για απλά σενάρια.

«Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά κανένας δεν έχει έρθει. Θα ήθελα έναν επιθετικό σαν τον Ανελκά όμως δεν θέλω να μιλάω για υποθετικά πράγματα», ήταν τα λόγια του Λουζόν.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x