Stoiximan Super League

«Δεν είμαστε στο 100%»

Για το στόχο της παραμονής στην κατηγορία και την ετοιμότητα της ομάδας μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορία, λίγο πριν την πρώτη σέντρα της Κέρκυρας στο ματς κόντρα στον Πανθρακικό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ

Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο μοναδικός στόχος της Κέρκυρας στην επάνοδό της στη Σούπερ Λιγκ όπως τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός των Φαιάκων αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των παικτών του, τονίζοντας πως η απουσία φιλικών -λόγω απόστασης- δεν βοήθησε στο να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα, ενώ σχολίασε και τον Πανθρακικό, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Novasports:
«Καταρχήν είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στη Σούπερ Λιγκ μετά από την πολύ δύσκολη και επίπονη προσπάθεια που κάναμε πέρυσι. Θεωρώ όμως ότι φέτος η χρονιά είναι κομβική για την ομάδα μας και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο γιατί με τέσσερις ομάδες να υποβιβάζονται, ο πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή και να μπορέσουμε να προσφέρουμε και καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους μας. Από εκεί και ύστερα, εν όψει της πρεμιέρας θα ήθελα να ευχηθώ για την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν, ο καθένας από το πόστο που υπηρετεί να προσφέρει ένα λιθαράκι έτσι ώστε να μπορέσουμε να το κάνουμε καλύτερο».

Για το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκεται η Κέρκυρα εν όψει της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε στο 100%. Γιατί οι μεταγραφές δεν ήταν όλες από την αρχή και όπως καταλαβαίνεται αυτό δεν μας επέτρεπε να είμαστε στον βαθμό ετοιμότητας που θα θέλαμε εν όψει της πρεμιέρας. Επιπλέον δεν είχαμε τον απαραίτητο αριθμό φιλικών παιχνιδιών. Γνωρίζετε ότι υπάρχει γενικά αυτό το πρόβλημα στο νησί, το να μπορέσουμε δηλαδή να έχουμε τον αριθμό φιλικών που θα θέλαμε και θα μας επέτρεπε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Οπότε θεωρητικά στο 100% δεν θα είμαστε. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη. Μετά την πρώτη διακοπή σίγουρα θα είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας».

Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος μας είναι μόνο η παραμονή. Ο πρώτος και ο μεγάλος στόχος μας για φέτος. Επαναλαμβάνω ότι με τέσσερις ομάδες να υποβιβάζονται θα είναι και δύσκολο στόχος και θα πρέπει να έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και διάθεση για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Για τις ιδιαιτερότητες της πρεμιέρας: «Σίγουρα το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στο ποιος θα είναι πιο συγκεντρωμένος, ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη και δεν είναι κλισέ η απάντηση. Αυτά ουσιαστικά τα στοιχεία θα δώσουν το προβάδισμα σε μία από τις δύο ομάδες για τη νίκη ή αν θέλετε για το θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x