Βόλεϊ

Δεν είναι ντέρμπι. Είναι ντερμπάρα!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν απόψε για την Α1 βόλεϊ Ανδρών, με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ να τίθεται αντιμέτωπος της παλιάς του ομάδας.

Κάθε μάχη «αιωνίων» είναι ντέρμπι. Το αποψινό, ωστόσο, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την έβδομη αγωνιστική της Volley League (21:00, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6) είναι… κάτι παραπάνω. Κι αυτό γιατί οι δύο ομάδες συναντώνται για πρώτη φορά από το 2010 όντας αμφότερες στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, καθώς ο 31χρονος διαγώνιος μεγαλούργησε στον Παναθηναϊκό από το 2005 μέχρι το 2010 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, αλλά πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μόνοι πρώτοι και αήττητοι έχοντας χάσει μόνο δύο σετ στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι «πράσινοι», που είναι στο -2, προέρχονται από μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και με νίκη σκαρφαλώνουν στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Σημειώνεται πως από το 1998, που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων, σε 55 ντέρμπι «αιωνίων» ο Ολυμπιακός μετρά 35 νίκες και ο Παναθηναϊκός 20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x