Τένις

«Δεν είναι ιός το πρόβλημα της Γουίλιαμς»

Δεν έχει πειστεί η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα πως η τραγική εικόνα της Σερένα Γουίλιαμς στο Wimbledon, όπου δεν μπορούσε καν να σερβίρει, οφείλεται σε ιό, όπως υποστηρίζει η Αμερικανίδα.

Στο βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου πριν μερικές ημέρες εμφανίζεται μια αγνώριστη Σερένα Γουίλιαμς, σχεδόν σε κατάσταση που μόνο σε μέθη ή κάτι αντίστοιχο μπορεί να σε οδηγήσει, να μην είναι σε θέση να σερβίρει και να δυσκολεύεται μέχρι και να πιάσει τα μπαλάκια που της πετούν τα ball boys.



Μετά την οριστική αποχώρησή της από του τουρνουά έγινε γνωστό πως η νούμερο 1 τενίστρια στον κόσμο είχε προσβληθεί από κάποιον ιό και αυτήν ήταν η αιτία για την κατάστασή της. Κάτι που πάντως, δεν γνώριζαν ούτε ο προπονητής της ούτε καν η αδελφή της.

«Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς πως όλο αυτό προκλήθηκε από έναν ιό. Δεν πιστεύω αυτά που είπε. Πραγματικά εύχομαι να γίνει καλά. Ο προπονητής της δήλωσε πως δεν ήξερε τίποτα και ότι δεν την είχε δει από κοντά το προηγούμενο διήμερο. Πώς γίνεται να μην έχει συναντήσει την αθλήτριά του για δυο μέρες; Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό! Και η Βίνους; Ούτε η αδελφή της δεν το γνώριζε; Κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε καν να μπει στο κορτ» δήλωσε η Ναβρατίλοβα που στην καριέρα της κατέκτησε 18 τίτλους Grand Slam.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x