Stoiximan Super League

«Δεν είναι θέμα το οικονομικό»

Συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την οικογένεια του ΠΑΟΚ είχαν ο Ζήσης Βρύζας και ο Ιάκωβος Αγγελίδης με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Τι είπαν για τις μεταγραφές και το θέμα Βιεϊρίνια.

Στις μεταγραφικές υποθέσεις, όπως ήταν φυσικό, στάθηκε η συζήτηση που είχαν οι παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Αγγελίδης, Βρύζας και Γκοντσάρεβα) με τους οργανωμένους οπαδούς.

Εκείνο που ζήτησε ο κόσμος στην κουβέντα με τη διοίκηση του συλλόγου ήταν να μάθει για ποιον λόγο καθυστερούν οι μεταγραφές, από τη στιγμή μάλιστα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» διεκδικεί το πρωτάθλημα.

«Δεν είναι θέμα το οικονομικό και αυτό αποδείχθηκε με την περίπτωση του Νομπόα. Στο σκεπτικό μας είναι να έρθουν στην ομάδα παίκτες που δε θα γεμίσουν το ρόστερ απλά για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές. Κοινή απόφαση είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις που απαιτούν, όμως, υπομονή», ήταν οι απάντηση που έδωσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και υπογράμμισαν πως «στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν παίζει ρόλο μόνο η δική μας επιθυμία αλλά και το τι θέλει ο παίκτης που έχουμε στο στόχαστρο. Πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να τον περιμένουμε για να αποφασίσει».

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, οι τρεις παράγοντες τόνισαν: «Όχι, δεν απουσιάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και δεν αφορά μόνο την απόκτηση παικτών από το πάνω ράφι. Εμείς έχουμε εντοπίσει νεαρούς παίκτες, τους έχουμε ξεχωρίσει, έχουμε κάνει τις κινήσεις μας και θα το δείτε το καλοκαίρι».

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε ήταν και το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, με τον κ. Βρύζα να αναφέρει: «Κάνουμε την προσπάθεια μας και σας διαβεβαιώνω. Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά το προσπαθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x