Europa League

Δεν είναι ώρα για ξεκούραση…

Όλους τους διαθέσιμους παίκτες επέλεξε για την αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία ο Γ. Αναστασίου. Εκτός μόνο Μέντες, Μπεργκ και Μπαϊράμι.

Υπό άλλες συνθήκες θα γινόταν rotation, καθώς το προσεχές εικοσαήμερο το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαρύ. Όμως μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα οι «πράσινοι» δεν έχουν τέτοια περιθώρια και ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στην αποστολή για την Ολλανδία και τον αγώνα της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν για το Europa League (22:05).

Στην Αθήνα θα μείνουν οι Μέντες (συνέχισε θεραπεία) και Μπεργκ (συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος), που δεν υπολογίζονται ούτε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος και Μπερίσα.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x