Super League 2

«Δεν είπα κάτι κακό για την ΑΕΚ»

Ο Φελίπε Ντα Κόστα τόνισε ότι σέβεται την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να την προσβάλει, λέγοντας: «ποια είναι»; Ο Πορτογάλος μέσος επανέλαβε ότι δεν φοβάται την Ένωση.

Απορία προκάλεσε στον Φελίπε Ντα Κόστα το γεγονός ότι προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση, αλλά και δυσαρέσκεια οι δηλώσεις του για την ΑΕΚ, την οποία η ομάδα του, η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει στην 6η αγωνιστική της Football League. Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM Πάτρας» και επισήμανε ότι σέβεται τους «κιτρινόμαυρους».

«Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος μπέρδεψε αυτό που είπα. Εγώ είπα ότι δεν φοβάμαι την ΑΕΚ και συνεχίζω να λέω το ίδιο… έντεκα εμείς, έντεκα και αυτοί. Γιατί να φοβάμαι; Δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρε στραβά ο κόσμος. Δεν είπα κάτι κακό για την ΑΕΚ. Εννοείται ότι τη σέβομαι. Είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο. Δεν τους φοβάμαι. Θέλω να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και θα πάμε για τη νίκη», ανέφερε επί του θέματος.

Ερωτηθείς αν υπάρχει στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ προηγείται αυτή με τον Φωστήρα για την 5η αγωνιστική: «Το παιχνίδι με τον Φωστήρα είναι διαφορετικό. Ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός. Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι κυκλοφορίας που μπορούμε. Θα είναι πιο πολύ παιχνίδι πάνω στη δύναμη και στον τσαμπουκά. Θα είναι λίγο πιο άσχημο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x