Super League 2

Δεν έπαιξε, αλλά… έχασε

Μπορεί το ματς της Επισκοπής με την Παναχαϊκή να αναβλήθηκε, όμως οι Ρεθυμνιώτες ηττήθηκαν 2-1 σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν με τον Γιούχτα στις Αρχάνες.

Με φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Γιούχτα αναπλήρωσε το κενό του αναβληθέντος ματς με την Παναχαϊκή στην Επισκοπή.

Σε ένα φιλικό με ανατρεπτικό φινάλε, οι Ρεθυμνιώτες ηττήθηκαν 2-1, όμως ο Κώστας Ανυφαντάκης είχε την ευκαιρία να δει όλους τους ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται.

inner

Το σκορ άνοιξε στο 52’ ο Γιούχτας με τον Ρόβα, όμως το ματς έγινε δραματικό μετά το 90’. Στο 94’ ο Δρακάκης ισοφάρισε για την Επισκοπή, όμως ένα λεπτό μετά ο Καραντινάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Βλαστός): Χανιωτάκης, Κορτσινίδης, Ιερωνυμάκης, Σελινιωτάκης, Παχάκης, Ζαφειρίδης, Κασσωτάκης, Ανωγειανάκης, Ηλιόπουλος, Δωματάς, Μυλωνάς. Στο β’ έπαιξαν και οι: Δημαράκης, Πολάκης, Παναγιωτόπουλος, Τζιράκης, Παπαδηός, Μιχελακάκης, Νύκταρης, Ρόβας, Κωνσταντίνου.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Κελαϊδής (68’ Νικηφόρος), Μανουσάκης (46’ Τζανάκης), Μαραθιανός, Παπαδήμας (46’ Βουρβαχάκης), Λιονάκης (46’ Λάμπρου), Πιθαρούλης (46’ Δελήμπασης ), Τριχάκης (46’ Βιγιαφάνε), Βιτώρος (55’ Δρακάκης), Φοβάκης (46’ Ράντοβιτς), Σπανός (46’ Δουμάνης), Βελονάκης (46’ Νικόλτσης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x