Stoiximan Super League

Δεν έπεισε ο δεύτερος… πάει για τον πρώτο

Στο Καϊμακτσαλάν από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται ο βασικός τερματοφύλακας της Καβάλας, Σεραφείμ Γιαννίκογλου, που θα δοκιμαστεί στον Πανιώνιο. Νωρίτερα είχε «κοπεί» ο Τσιγγερίδης.

Αρκετά είναι τα μεταγραφικά μέτωπα που έχει ανοίξει ο Πανιώνιος προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν. Ένας επιθετικός «φωτιά», ένας μέσος «μαέστρος» (κοντά στον Ιμπαγάσα) κι ένας τρίτος τερματοφύλακας είναι οι παίκτες που ψάχνουν οι Νεοσμυρνιώτες.

Όσον αφορά την τελευταία περίπτωση, ο προπονητής τερματοφυλάκων του «ιστορικού», Βαγγέλης Φιλιππής, απέρριψε πριν από λίγες ημέρες τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Καβάλας, Γιάννη Τσιγγερίδη, που ήταν υπό δοκιμή και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε η σειρά του βασικού.

Συγκεκριμένα, από το βράδυ του Σαββάτου έχει φτάσει στο Καϊμακτσαλάν ο 21χρονος Σεραφείμ Γιαννίκογλου, ο οποίος θα περάσει κι αυτός από το «μικροσκόπιο» του Φιλιππή.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δημιουργήθηκε πάντως στον Δημήτρη Τερεζόπουλο, καθώς είδε τον 23χρονο αμυντικό χαφ, Σπύρο Αποστόλου να αποχωρεί τραυματίας από την τελευταία προπόνηση του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Αθήνα μαζί με τον πρόεδρο-γιατρό του συλλόγου, Χρήστο Δάρα, ενώ θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x