Oλλανδία

«Δεν επιτρέπεται να χάσουμε»

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες της Αϊντχόφεν στο επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Άγιαξ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μαρσέλο.

Ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να νικήσουν τον Άγιαξ θα κάνουν οι παίκτες της Αϊντχόφεν, σύμφωνα με τον Μαρσέλο.

Ο 25χρονος αμυντικός υπογράμμισε πως το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες όποια από αυτές νικήσει θα έχει περισσότερες πιθανότητες, ώστε να κατακτήσει το ολλανδικό πρωτάθλημα.

«Το μεγάλο παιχνίδι έφτασε. Το ματς που όλοι περίμεναν σε μια σημαντική στιγμή στο πρωτάθλημα, μια στιγμή που καμία από τις δύο ομάδες δεν επιτρέπεται να χάσει. Θα είναι ένα μεγάλο θέαμα, καλό τόσο γι’ αυτούς που θα το παρακολουθήσουν, όσο και γι’ αυτούς που θα παίξουν. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την αναμέτρηση. Η προσμονή είναι πολύ μεγάλη για να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς αμυντικά, και πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτά που προανέφερα, η ομάδα θα βγει σίγουρα νικήτρια», είπε ο κεντρικός ο Βραζιλιάνος.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο στόπερ του ολλανδικού συλλόγου μίλησε και για το πόσο σημαντικοί είναι οι αγώνες που έχουν να παίξουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι παίκτες της Αϊντχόφεν:

«Αυτός θα είναι ένα από τους πέντε τελικούς που θα έχουμε στις εναπομείναντες αγωνιστικές. Νικήσαμε τον Άγιαξ στον τελικό του Σούπερ Καπ και μετά ηττηθήκαμε στον αγώνα πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ. Είναι μια ρεβάνς, ένα ντέρμπι, ένα αποφασιστικό παιχνίδι και είναι όλα αυτά που μπορεί να φανταστεί κάποιος, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές της Αϊντχόφεν».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x