Μαχητικά Αθλήματα

Δεν έχει αντίπαλο

Η heavyweight κατηγορία είναι συνυφασμένη με το όνομα Klitschko. Ο 38χρονος Wladimir νίκησε με νοκ-άουτ τον Kubrat Pulev και συνέχισε να γράφει ιστορία στην επαγγελματική πυγμαχία.

Την κυριαρχία του στην heavyweight κατηγορία επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ο Wladimir Klitschko.

Ο Ουκρανός πυγμάχος έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Kubrat Pulev και υπερασπίστηκε για 17η φορά (!) τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Ο Pulev ανέβηκε στο ρινγκ της O2 Arena στο Αμβούργο ως το Νο2 του κόσμου. Ωστόσο αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και άντεξε μόλις μετά βίας πέντε γύρους, μ' ένα αριστερό hook να τον στέλνει στο καναβάτσο.




inner

inner

Γνώριμη εικόνα στην γωνία του Κλίτσκο, με τον Βλαντιμίρ να πανηγυρίζει τη νίκη μαζί με τον αδερφό του, Βιτάλι, πρώην πρωταθλητή και νυν πολιτικό στην Ουκρανία.

inner

inner

To ρεκόρ

Χωρίς σοβαρό αντίπαλο από την μεγαλύτερη «δεξαμενή» heavyweights του κόσμου, τις ΗΠΑ, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Μόνο ένα ρεκόρ στέκει ακόμα αγέρωχο.

Η κορυφαία επίδοση ανήκει στον ασυναγώνιστο Joe Louis, ο οποίος υπερασπίστηκε 25 φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ενώ στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας ακολουθεί ένας ακόμα θρύλος της πυγμαχίας, ο Larry Holmes με 20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x