Europa League

Δεν έχει περιθώρια για λάθη

Ο ΠΑΟΚ καλείται να διορθώσει τη «μουτζούρα» της Μολδαβίας και να πετύχει σκορ πρόκρισης απέναντι στην σαφώς υποδεέστερη Ζίμπρου, προκειμένου να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τη νίκη με (τουλάχιστον) δύο γκολ διαφορά θα ψάξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Ζίμπρου (19:15, OTE SPORT 1) για να μην σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ήττα με σκορ 1-0 στην Μολδαβία.

Καλώς ή κακώς η σημερινή αναμέτρηση στην Τούμπα είναι «χωρίς αύριο» όπως επισήμανε και ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης. Κάτι που μετέφερε -σε πολύ πιο αυστηρό τόνο- στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα ενδεκάδας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να παραταχθεί ως εξής: Σε σύστημα 4-4-2, τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος, αριστερά στην άμυνα ο Ρατς, δεξιά ο Κίτσιου, στόπερ οι Τζαβέλλας, Βίτορ, κεντρικοί χαφ οι Μαντούρο, Κάτσε, στα άκρα οι Σαλπιγγίδης, Μακ, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, και στην επίθεση οι Περέιρα, Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Γιακουμής, Κατσικάς, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μάρτενς, Κουλούρης.

Η πιθανή σύνθεση της Ζίμπρου: Ρούσου, Τζάρνταν, Μπούργκιου, Πάβλιουτσεκ, Εργάν, Κλίμοβιτς, Βρεμέα, Ντέντοφ, Κεπτίνε, Αμανί, Γκρόσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x