Europa League

«Δεν έχουμε δει την Ξάνθη»

Εξέπληξε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Γκάι Λουζόν, που παραδέχτηκε ότι δεν έχει ακόμη δει τη Skoda Ξάνθη την παραμονή του μεταξύ τους αγώνα για τα προκριματικά του Europa League.

Μάλλον… αδιάβαστος ήρθε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης στην Ελλάδα για τον πρώτο αγώνα με τη Skoda Ξάνθη για τα προκριματικά του Europa League (Πέμπτη, 21:30). Ο Γκάι Λουζόν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε παραδέχτηκε πως δεν έχει καν δει τους αντιπάλους της ομάδας του.

«Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι της Skoda Ξάνθης. Θα δω σήμερα το βράδυ κι αύριο οι παίκτες μου θα ξέρουν αυτά που πρέπει να ξέρουν για τον αντίπαλό μας. Έχουμε συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες. Η Ξάνθη είναι σίγουρα πιο δυνατή από την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον προηγούμενο γύρο (KR Ρέικιαβικ)», δήλωσε ο μόλις 38 ετών προπονητής και πρόσθεσε: «Η Ξάνθη είναι το φαβορί λόγω έδρας, αλλά εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Ερωτηθείς αν θα προχωρήσει σε αλλαγές και θα χρησιμοποιήσει νέους σε ηλικία παίκτες, ο Ισραηλινός τεχνικός απάντησε: «Θα έχουμε αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Για μένα δεν έχει σχέση η ηλικία, αλλά η ποιότητα που έχει κάθε ποδοσφαιριστής».

Όσο για το γεγονός ότι στα προηγούμενα ματς η ομάδα του είχε πτώση απόδοσης στο δεύτερο μέρος, είπε: «Αυτό συνέβαινε γιατί δεν ήμασταν 100% έτοιμοι».

Ο αρχηγός της βελγικής ομάδας, ο Βέλγος αμυντικός Γέλε Βαν Ντάμε, είπε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τις ελληνικές ομάδες. Θυμάμαι μόνο αμυδρά κάποιους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Το μόνο που ξέρω για τη Skoda Ξάνθη είναι πως τερμάτισε έβδομη στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x