Γ' Εθνική

«Δεν έχω μιλήσει με Άρη»

Μεγάλη τιμή θα ήταν για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να επιστρέψει στον Άρη, όπως δήλωσε, ενώ τόνισε παράλληλα πως δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον από την διοίκηση των «κιτρίνων».

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά ονόματα προπονητών, κυρίως Σέρβων, για να διαδεχθούν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Βεβαίως, ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη μόνο στην περίπτωση που ο ΑΣ δεχθεί να γίνει και πάλι επικεφαλής το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Γιώργος Γαλανός.

Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν για να καθίσει στην άκρη του πάγκου είναι και του πρώην τεχνικού της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο ίδιος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και τόνισε πως την δεδομένη στιγμή δεν είναι τόσο πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε

Γνωρίζετε ότι ο Άρης δεν έχει προπονητή;

«Ναι, το ξέρω. Μου το είπε ο Ζόραν Λοντσαρ πριν απο 2 μέρες».

Έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στον Άρη;

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να επιστρέψω στον Άρη άλλα αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο. Έχω συμβόλαιο για 2 χρονιά στην Βόζντοβατς».

Θα ερχόσασταν στον Άρη ακόμα και στη Γ' Εθνική;

«Για μένα ο Άρης είναι πάντα μεγάλος, όπου και αν αγωνίζεται. Ωστόσο, δεν είχα επίσημη πρόταση από την ομάδα. Ότι ακούω, είναι από τους δημοσιογράφους. Για τον Άρη, μου δίνει πληροφορίες και ο Ζόραν Λόντσαρ που είναι μεγάλος Αρειανός».

Τι θα απαντούσατε σε πρόταση του Άρη;

«Όπως είπα και πριν είναι μεγάλη μου τιμή να έρθω στον Άρη. Δουλέψαμε πέρσι σε δύσκολες συνθήκες για 3 μήνες, τρέφω σεβασμό για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για τον Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x