Betmasters

Δεν φάγαμε ούτε γκολ!

O... Σίγουρος προσπαθεί να σας στείλει ταμείο.

Ακόμα ρέει η σαμπάνια από τον θρίαμβο της Τρίτης. Όταν όλος ο πλανήτης πήγε και πόνταρε τα χρήματά του στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έπεσε με φόρα στα βράχια όσοι άκουσαν τον Σίγουρο κονόμησαν και σχεδόν 9πλασίασαν τα λεφτά τους. Πέρασε και η Μπράιτον, πέρασε και η Ίπσουιτς, πέρασε και η Γουόλσολ.

Με φορτωμένη, λοιπόν, την τσέπη πάμε να ποντάρουμε μέρος των κερδών στο αποψινό κουπόνι. Με βαριά καρδιά το λέω αλλά απόψε δεν μπορούμε να αποφύγουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Μία επιλογή είναι να ψάξουμε δύο γκολ στο ημίχρονο της Μπάρτσα με την Άρσεναλ, μία άλλη επιλογή είναι το +3.5 γκολ στο ματς αυτό αλλά… Η καλύτερη επιλογή μοιάζει να είναι ο άσος από ημίχρονο στο παιχνίδι της Μπάγερν με τη Γιουβέντους.

Όχι μόνο επειδή οι Γερμανοί είναι καλύτεροι αλλά και επειδή οι Ιταλοί έχουν σημαντικά προβλήματα. Στο 2.00 το βρίσκουμε στον ΟΠΑΠ άρα το αγοράζουμε με ευκολία. Όπως αγοράζουμε και το over 2.5 στο ματς της Κοπεγχάγης με τη Ράντερς. Η Κοπεγχάγη είναι πραγματικά σεληνιασμένη, πιθανότατα θα βρει γκολ νωρίς και άρα – αφού δεν υπάρχει επαναληπτικός – θα προσπαθήσει να σκοράρει και η Ράντερς.

Στο 2.00 και αυτό το στοίχημα, το αγοράζεις για πλάκα. Και επειδή θέλουμε το κουπόνι μας να είναι κανονικό και όχι γιαλατζί, μοστράρουμε και μία επιλογή από τη Βρετανία. Πάμε στη Σκωτία και ψηφίζουμε 1 της Σεντ Τζόνστον απέναντι στην εορτάζουσα Ρος Κάουντι. Πρόσφατα εστεμμένη με τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου η Ρος Κάουντι λογικό είναι να έχει το μυαλό της αλλού. Ο άσος προσφέρεται στο χορταστικότατο 2.35!

O… Σίγουρος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x