Τένις

«Δεν γίνονται προβλέψεις σε τελικό Μάρεϊ-Τζόκοβιτς»

Εξαιρετικά αμφίρροπο προέβλεψε τον τελικό του «ATP World Tour Finals» ο Θοδωρής Αγγελίνος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM χαρακτήρισε απαγορευμένες τις προβλέψεις σε συγκρούσεις όπως του Μάρεϊ με τον Τζόκοβιτς

Τις προσδοκίες για μια σύγκρουση γεμάτη συγκινήσεις θα δικαιώσουν οι Άντι Μάρεϊ και Νόβακ Τζόκοβιτς, σύμφωνα με τον Θοδωρή Αγγελίνο.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Γιάννη Κυφωνίδη-Μάκη Διόγο, ο παλαίμαχος τενίστας χαρακτήρισε εξαιρετική συγκυρία για το άθλημα το γεγονός ότι οι δυο τους θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης σε ένα μόνο παιχνίδι.

Απέφυγε ωστόσο να κάνει εκτίμηση, τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να κάνεις προγνωστικά σε τέτοιες αναμετρήσεις, ενώ απάντησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ελληνικό τένις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Αγγελίνος

Για τον τελικό Μάρεϊ-Τζόκοβιτς: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Θα γίνει ένα δυνατό ματς, θα έχει πολλές συγκινήσεις και είναι καλό και για το άθλημα που κλείνει η σεζόν με μια τόσο δυνατή κόντρα. Τα τελευταία χρόνια στα μεγάλα τουρνουά είχε γίνει λίγο μονότονο, γιατί ο Τζόκοβιτς ήταν σε πολύ καλή φόρμα. Είναι καλό για το άθλημα που υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός για το νο 1 και υπάρχουν και άλλοι στο μέλλον που μπορούν να το διεκδικήσουν».

Για τον χαρακτήρα του Μάρεϊ: «Είναι τελείως άλλος χαρακτήρας από αυτό που βγάζει στο γήπεδο. Είναι πολύ φιλικός. Δεν ήταν από τις συμπάθειές μου, αλλά έχω αλλάξει γνώμη».

Για το ποιος θα επικρατήσει: «Σε έναν τελικό όπου κρίνεται το ποιος θα είναι το νο 1 πιστεύω ότι θα έχουν κάνει και οι δυο την κατάλληλη προετοιμασία. Ο Μάρεϊ έχει το μομέντουμ, είναι στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις προγνωστικά. Είναι 50-50 και ειδικά μετά την εμφάνιση του Τζόκοβιτς είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις τι θα γίνει».

Για το ελληνικό τένις: «Δυστυχώς δεν βγάζουμε μεγάλους τενίστες στην Ελλάδα. Στις γυναίκες έχουμε κάποιες επιτυχίες, αλλά αν υπήρχαν υποδομές και μεγαλύτερη στήριξη, θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα περισσότερους παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν ταλέντα, αλλά βασίζονται κυρίως στη στήριξη των οικογενειών τους. Δυσκολεύονται να μπουν και οι χορηγοί γιατί η κατάσταση είναι πολύ ανοργάνωτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x