Stoiximan Super League

Δεν… κρατιέται ο Τόρες

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για το 1-1 του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, ο Μιγκέλ Τόρες εξέφρασε την… κάψα του να παίξει μπάλα!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την Πορτογαλία με το βαθμό της ισοπαλίας και ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί φέτος λόγω τραυματισμού, μέσω facebook εξέφρασε τη χαρά του για την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο δικό του αγώνα δρόμου προκειμένου να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων».

«Μετά την ισοπαλία για το Champions League, ένα σημαντικό βαθμό που πήραμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα έμπειρη στο θεσμό, επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στο επόμενο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εδώ και αρκετές ημέρες προπονούμαι κανονικά και νιώθω αρκετά καλά. Το μόνο που ελπίζω είναι να βρίσκομαι στον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας, ούτως ώστε να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου και να μπορώ να αγωνιστώ υπερασπιζόμενος τη φανέλα του Ολυμπιακού. Νιώθω θαυμάσια από τη συμπαράσταση και την υποστήριξη που μου δείχνετε όλοι σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιγκέλ Τόρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x