Γ' Εθνική

Δεν… ξέρει. Αλλά δε λέει «όχι»

Καμία επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ δεν είχε μέχρι τώρα ο Μιχάλης Σηφάκης. Θετικά βλέπει το ενδεχόμενο να παίξει στην «Ένωση» ο 29χρονος γκολκίπερ. Αρέσουν και οι Καραγκούνης-Μπάλλας.

Φήμες ήθελαν την ΑΕΚ όχι απλώς να εξετάζει την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη, αλλά και να έχει κάνει κρούση στον γκολκίπερ του Ατρομήτου. Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, αλλά και από την πλευρά του ατζέντη του, γίνεται σαφές πως δεν έχει δεχτεί την παραμικρή κρούση. Πάντως ο 29χρονος άσος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης», ακόμη και στη Football League.

Ο Σηφάκης, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, μοιράζεται τη θέση του βασικού γκολκίπερ του Ατρομήτου με τον Λουίτζι Τσενάμο. Μεγάλος του στόχος είναι να κερδίσει μία θέση στην Εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο (ήταν στην τριάδα των γκολκίπερ για τα μπαράζ).

Αρέσουν και άλλοι από Ατρόμητο

Ο Σηφάκης δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που απασχολεί την ΑΕΚ από τον Ατρόμητο. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Θανάσης Καραγκούνης, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και ο 20χρονος μέσος Παναγιώτης Μπάλλας, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015, λέγεται πως απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι κοιτάζουν με ενδιαφέρον κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη με προοπτική.

Πάντως όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά κάνει την προεργασία της εν όψει καλοκαιριού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x