Stoiximan Super League

«Δεν μας πήγε το παιχνίδι»

Φανερά απογοητευμένος από την βαριά εντός έδρας ήττα στο κρητικό ντέρμπι απέναντι στον Πλατανιά εμφανίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης.

Στην κακή μέρα που βρέθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στάθηκε ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης μετά την ήττα του Εργοτέλη απέναντι στον Πλατανιά. Ο μέσος των «κίτρινων», μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στην κακή αντίδραση της ομάδας του μετά το πρώτο γκολ τονίζοντας πως πρέπει να υπάρχει ηρεμία ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι δεν είχαμε τη διάθεση να παίξουμε, δεν ήμασταν καλά και δεν κάναμε τίποτα σωστά. Φάγαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό μας αποσυντόνισε. Στη συνέχεια αντί να αντιδράσουμε βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο, δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκε. Είχαμε ένα πλάνο το οποίο δεν μας βγήκε, δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε και χάσαμε. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μας βοηθήσει, μας έχει περάσει μία φιλοσοφία που μας έχει κάνει καλύτερους και θέλει προσπάθεια απ' όλα τα παιδιά. Θέλει ηρεμία και δεν μας έχει πάρει από κάτω αλλά πρέπει να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και να μας βγει στους αγώνες και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x