Κώστας Νικολακόπουλος

Δεν μπορεί το παλικάρι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την πιο μεγάλη αυτοκτονία του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

***Όσο βλέπεις τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τόσο και τρελαίνεσαι για την ήττα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

***Διότι το θέμα του ΠΑΟΚ κάνει μπαμ από μακριά από το πρώτο έως το τελευταίο του παιχνίδι: άμα φάει πρώτος γκολ, δεν μπορεί το παλικάρι!

***Εκεί είναι όλη η ουσία. Πάρτε ένα ένα τα παιχνίδια, στα οποία ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρώτος γκολ: έχασε 0-1 στη Ζίμπρου, έφερε 1-1 με την Καλλονή στην Τούμπα, έχασε 0-1 στην Καλαμαριά, έχασε 0-2 στην Γκινγκάμπ, έχασε 0-1 από τη Φιορεντίνα στη Θεσσαλονίκη, έφερε 1-1 με τον ΠΑΣ στην Τούμπα, έχασε 1-2 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, έχασε 2-4 στην Ξάνθη και τώρα έχασε κι 1-2 από την Γκινγκάμπ στην Τούμπα.

***Σε εννιά παιχνίδια στα οποία ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ, ο ΠΑΟΚ έγραψε εφτά ήττες κι απλά έσωσε και δύο ισοπαλίες στην Τούμπα με Καλλονή και ΠΑΣ!

***Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ, που με τον Αναστασιάδη είναι ομάδα ψυχολογίας, σε 12 παιχνίδια στα οποία αυτός άνοιξε το σκορ, έκανε 12 νίκες.

***Αυτό λοιπόν που είχε να κάνει ο Ολυμπιακός στο μεταξύ τους παιχνίδι, ήταν να κοιτάξει πώς να μην φάει ένα γκολ πρώτος. Και μετά ένα γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη θα ερχόταν. Έστω από ένα φάουλ όπως με τον Παναθηναϊκό. Κι αντί να το κάνει αυτό, βρέθηκε εκτεθειμένος πίσω τρεις φορές στο α΄ημίχρονο!

***Και τώρα η βαθμολογία είναι ΠΑΟΚ 28 κι Ολυμπιακός 24. Ενώ με μία άλλη διαχείριση του αγώνα θα ήταν Ολυμπιακός 27 και ΠΑΟΚ 25.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x