Βόλεϊ

Δεν παίρνει ανάσα η Εθνική ανδρών

Μια μέρα ξεκούρασης είχε η Εθνική βόλεϊ ανδρών μετά τον αποκλεισμό απ’ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου επέστρεψε αμέσως στη δουλειά για το Ευρωπαϊκό Λιγκ, που αρχίζει την Παρασκευή.

Την προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Λιγκ ξεκινάει η Εθνική βόλεϊ ανδρών που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής.

Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου δεν παίρνει… ανάσα και μετά τον αποκλεισμό απ’ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιστρέφει αμέσως στο γήπεδο για να προετοιμαστεί για την επόμενη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (2/6 - 19.00) στο κλειστό του Ρέντη, ενώ τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο κόντρα στη Ρουμανία, στο γήπεδό της.

Μοναδικός απόντας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την επιστροφή της ομάδας απ’ την Κραϊόβα όπου θα γίνουν τα ματς. Όσον αφορά στην αποστολή, συγκριτικά με την ομάδα που έδωσε το «παρών» στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, δεν θα αγωνιστούν οι Βασίλης Κουρνέτας και Τόλης Αρμενάκης.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Βασίλη, όσο και τον Τόλη για την παρουσία τους στην προκριματική διαδικασία του Ευρωπαϊκού», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και συνέχισε: «Έχουμε μπροστά μας έναν άλλο στόχο κι ίσως είναι καλό ότι υπάρχουν άμεσα αγωνιστικές υποχρεώσεις για να ξεπεράσουμε πιο εύκολα με τη λογική απογοήτευση που υπάρχει από τον αποκλεισμό μας από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Στην προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες στην Κραΐοβα έχουν κληθεί οι:

Πασαδόροι: Στιβαχτής (Παναθηναϊκός), Αγγελόπουλος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Διαγώνιοι: Τζιουμάκας (Κούνεο), Παπαδόπουλος Ηρ. (ΑΕΚ)

Ακραίοι: Κοκκινάκης (Ολυμπιακός), Πρωτοψάλτης (ΑΟ Κηφισιάς), Κουμεντάκης (Ραβένα), Δαλακούρας (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Κεντρικοί: Τακουρίδης (Φοίνικας Σύρου), Πετρέας (Ναρμπόν), Πελεκούδας (Ολυμπιακός), Παπαγγελόπουλος (ΑΟ Κηφισιάς)

Λίμπερο: Στεφάνου (Ολυμπιακός), Ζήσης (Παμβοχαϊκός)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x