Stoiximan Super League

Δεν πετάνε λευκή πετσέτα

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους ώστε να επιστραφούν οι βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί από την ομάδα, αλλά και για να παραμείνει στην κατηγορία είναι στον ΟΦΗ. Αυτό φάνηκε και από τις μεταγραφές.

Ο ΟΦΗ μοιάζει αυτή την στιγμή με πυγμάχο που έχει πέσει στο έδαφος και προσπαθεί να σηκωθεί για να συνεχίσει τη «μάχη» του.

Οι Κρητικοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι 17η με 10 βαθμούς, αφού της έχουν αφαιρεθεί άλλοι τόσοι. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν τα παρατάνε και είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τους τέσσερις βαθμούς από την υπόθεση με τους Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, αλλά και τους άλλους έξι από αυτή του Πέσιτς. Την Τετάρτη αναμένεται να εκδικαστεί η πρώτη και την επόμενη εβδομάδα η δεύτερη. Από την πλευρά τους οι Ηρακλειώτες είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν όσο πάει.

Το γεγονός ότι έγιναν οκτώ προσθήκες (Τσουκάνης, Κυριάκος Σαββίδης, Θεολόγου, Μαρτσάκης, Μουστάκης, Κώστας Κρητικός, Ασλανίδης, Γεωργόπουλος) στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί ακόμη μία (Γεωργίου) δείχνει ότι ακόμα το πιστεύουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x