Αγγλία

«Δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι»

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του είναι ο 33χρονος θύμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους οπαδούς τους Τσέλσι στο μετρό του Παρισιού μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί.

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του είναι ο 33χρονος θύμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους οπαδούς τους Τσέλσι στο μετρό του Παρισιού μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι Άγγλοι οπαδοί θα πρέπει να βρεθούν, να συλληφθούν και να κλειστούν σε φυλακή», ανέφερε σε δηλώσεις του σε βρετανικά ΜΜΕ ο Σουλεϊμάν Σ, όπως είναι το όνομα του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρει ότι δεν γνώριζε ότι το περιστατικό είχε καταγραφεί από άλλον επιβάτη του μετρό μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

«Λαμβάνοντας αυτό υπόψη πια, ναι έχω το θάρρος να προσφύγω στην αστυνομία για να επιδιώξω την τιμωρία τους», υποστηρίζει και συνεχίζει:

«Εκείνο το βράδυ πήγα σπίτι και δεν μίλησα σε κανέναν για αυτό το περιστατικό. Ούτε καν στη γυναίκα μου. Και τι να έλεγα στα παιδιά μου… Ότι ο πατέρας τους διώχθηκε από το μετρό επειδή είναι μαύρος;», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x