Πόλο

«Δεν προετοιμαστήκαμε σωστά…»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στην προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι του Γουόρλντ Λιγκ αναφέρθηκε ο Γιώργος Μορφέσης πριν το ταξίδι της ομάδας στην Ουγγαρία.

Στις δυσκολίες που βρήκε στο δρόμο της η Εθνική πόλο γυναικών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει του ματς με την Ουγγαρία για τον Β’ όμιλο Ευρώπης του Γουόρλντ Λιγκ, τονίζοντας πως τα προβλήματα στο κολυμβητήριο δεν επέτρεψαν να γίνουν σωστά οι προπονήσεις. Πάντως, τόνισε ιδιαίτερα πως το παιχνίδι είναι καλή ευκαιρία για να αγωνιστούν νεαρές αθλήτριες:

«Το παιχνίδι με την Ουγγαρία δεν έχει για μας κάποιο βαθμολογικό κίνητρο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Θα ταξιδέψουμε με κάποια νέα πρόσωπα στην αποστολή μας και θα δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Φυσικά, απούσα θα ναι η Άλκηστις Αβραμίδου που έχει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού από τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φλωρεντία.

Δυστυχώς για μας η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τρίτης δεν έγινε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με το κολυμβητήριο και κάναμε μόλις μια προπόνηση, κάτι που σίγουρα δεν είναι αρκετό για να προετοιμαστείς για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι
».

Τέλος, έκανε και μια ευχή για τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν, τις οποίες όπως μας δήλωσε θα περάσει στις πισίνες. «Δευτέρα του Πάσχα πετάμε οπότε όπως καταλαβαίνετε θα κάνουμε και έγω και τα κορίτσια Πάσχα στη πισίνα. Το να κάνω ευχές για τον Ελληνικό αθλητισμό και για την υδατοσφαίριση δεν ξέρω αν θα πιάσει τόπο. Τις έχουμε πει άπειρες φορές αλλά οι αρμόδιοι δεν βοηθάνε το άθλημα όσο χρειάζεται. Θα ήθελα απλά να ευχηθώ στον Ελληνικό λαό, ο οποίος και περνάει τόσο δύσκολες στιγμές, να έχει δύναμη, υγεία και κουράγιο. Αυτά είναι τα πιο βασικά».
?

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x