Ελλάδα

«Δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις φήμες περί απόκτησης γκαρντ και συγκεκριμένα του Ντάνιελ Χάκετ. «Δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή», ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μάλιστα διέψευσε τις φήμες περί προσπάθειας απόκτησης του Ντάνιελ Χάκετ από τη Σιένα και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο υπάρχον-έστω και πληγωμένο από τραυματισμούε-δυναμικό του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Με αφορμή δημοσίευμα σε αθλητική ιστοσελίδα που επιδιώκει να διαμορφώσει προς την κοινή γνώμη μια εικόνα εντελώς διαφορετική απ’ αυτή που ισχύει, οφείλω να ξεκαθαρίσω το εξής:

Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Είμαστε βέβαιοι για την ποιότητα, τις ικανότητες και τις δυνατότητες των παικτών. Μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει. Τα υπόλοιπα που ακούγονται ή γράφονται ως δήθεν «προϊόν ρεπορτάζ» δεν μας αγγίζουν και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να πιστεύει μόνο εμάς ώστε να μην αποπροσανατολίζεται.

Δεν μπορούμε όμως παρά να εκφράσουμε την απορία μας για το πώς επιτρέπει η σοβαρή ιδιοκτησία της μεγαλύτερης αθλητικής ιστοσελίδας στην Ελλάδα να δημοσιεύονται- έτσι αβασάνιστα- ανώνυμα «ρεπορτάζ» του… γνωστού- αγνώστου διευθυντικού της στελέχους. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι εκθέτουν σε απόλυτο βαθμό τον ευφάνταστο σεναριογράφο, δημιουργούν ψευδαισθήσεις και λανθασμένες προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας και μαζί μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που μόνο προβλήματα δημιουργεί στον Παναθηναϊκό.

Εμείς θα προστατέψουμε την ομάδα. Για το λόγο αυτό, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψουμε στον οποιονδήποτε να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ιδιότητά του με ύποπτης προέλευσης αλλά και σκοπιμότητας, δημοσιεύματα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x