Euroleague

Δεν προλαβαίνει ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς δεν προλαβαίνει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή, μετά τον τραυματισμό του στον αγκώνα. Παίζουν Λάσμε, Γκιστ και Μαυροκεφαλίδης.

Χωρίς τον κορυφαίο του παίκτη στο πρώτο ματς του Βελιγραδίου θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Παππάς, που είχε πετύχει 24 πόντους στη νίκη με 90-86 στη Σερβία, αποχώρησε με τραυματισμό στον δεξιό αγκώνα από τη χθεσινή προπόνηση και οι εξετάσεις έδειξαν οστικό οίδημα. Έτσι δεν προλαβαίνει το προσεχές ματς και θα ακολουθήσει θεραπεία για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό, ίσως και την επόμενη εβδομάδα κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Βελιγράδι.

Το παρήγορο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι πως διαθέσιμοι θα είναι οι Στεφάν Λάσμε, Τζέιμς Γκιστ και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο πρώτος ξεπερνά το πρόβλημα στο γόνατο και χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι άλλοι δύο ψηλοί χθες δεν γυμνάστηκαν, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αφού ο μεν Γκιστ έχει κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις, ο δε Μαυροκεφαλίδης είχε πυρετό.

Οι «πράσινοι» ποντάρουν πολύ στην παρουσία του κόσμου, που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» σε ένα κρίσιμο ματς, καθώς με νίκη εξασφαλίζεται και μαθηματικά η πρόκριση στο Top 16.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x