Ισπανία

Δεν σταματάει τίποτα τον Ρονάλντο

Αποφασισμένος να αγωνιστεί στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την «Γαλατά» εμφανίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού στόχους του –εκτός από τη «Χρυσή Μπάλα»- να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ του Champions League.

Εντός της ημέρας θα κριθεί η ετοιμότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον μεθαυριανό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γαλατασαράι στο «Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σήμερα σε ειδικό τεστ για να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του, αφού έχει πρόβλημα στον μηρό που έχει επιβαρυνθεί από τους δυνατούς αγώνες της Πορτογαλίας με την Σουηδία για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Ωστόσο, ο διεθνής άσος έχει ως στόχο να γράψει ιστορία την Τετάρτη στο Champions League, αφού στην προηγούμενη αγωνιστική έφτασε τα 8 οχτώ γκολ στη φετινή διοργάνωση και ισοφάρισε την επίδοση ρεκόρ των Κρέσπο, Ιντζάγκι και Φαν Νίστελροϊ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, θα ήταν περίεργο να μείνει στον πάγκο ο Ρονάλντο, από τη στιγμή που το Σάββατο αποχώρησε στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αλμερία, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι δεν διακρίνει ο παίκτης του να έχει σημάδια κόπωσης.

Άλλωστε, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το γήπεδο για προληπτικούς λόγους και έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να μπορέσει να κερδίσει την «μάχη» για να παραλάβει το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», κάτι που ανυπομονεί να συμβεί τον επόμενο Γενάρη στο Γκαλά της FIFA.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x