Super League 2

Δεν συμβιβάζεται...

Το «τρία στα τρία» έκανε η ΑΕΚ στα Χανιά, δείχνοντας ότι θα παλέψει μέχρι τέλους κάθε παιχνίδι με στόχο την άμεση επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.

Από τα πόδια του Πέτρου Μάνταλου λύθηκε ο χθεσινός… γόρδιος στα Χανιά, όπου η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη με σκορ 2-0. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τα έκανε όλα στα Περιβόλια, καθώς δημιούργησε ευκαιρίες, σκόραρε και έδωσε την ασίστ στον Κολοβέτσιο.

Ο 23χρονος παίκτης φαίνεται πως είναι ο ηγέτης της «Ένωσης», καθώς και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεχώρισε και βοήθησε την ομάδα να φτάσει σε άλλο ένα «τρίποντο».

«Πάντα πιστεύω στη νίκη και δουλεύουμε για αυτό… Όταν είσαι στην ΑΕΚ δεν συμβιβάζεσαι με την ισοπαλία», ήταν το μήνυμα του Τραϊανού Δέλλα μετά το τέλος του αγώνα.

Εκείνο που έχει δείξει ο «Δικέφαλος» από την πρεμιέρα της Football League είναι πως απέναντι σε οποιαδήποτε συνθήκη παλεύει για τη νίκη και για κανένα αποτέλεσμα. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται και από τα αποτελέσματα της ΑΕΚ μέχρι στιγμής.

Στην πρώτη αγωνιστική στο Αίγιο η «Ένωση» κλήθηκε να αντιμετωπίσει το κλειστό και παράλληλα σκληρό παιχνίδι του Παναιγιάλειου, στο δεύτερο έπαιξε κόντρα σε μία ομάδα που είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας και χθες κλήθηκε να ξεπεράσει την κλειστή άμυνα που παρέταξε τους Κρητικούς ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x