Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Δεν τα κατάφεραν Κακοσαίος και Κουτούλιας στο Ρίο

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους οι Βαγγέλης Κακοσαίος και Χρήστος Κουτούλιας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Έμαθε αντίπαλο η Ποιμενίδου. Ήττα στο μπότσια.

Πρόωρα ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Ρίο ο Χρήστος Κακοσαίος στα 10μ. αεροβόλου πιστολίου της κατηγορίας R4 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στο στίβο, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και ο Χρήστος Κουτούλιας στα 100μ. της κατηγορίας Τ45, μένοντας στην πέμπτη θέση της σειράς του.

Θετική ήταν η παρουσία της Δωροθέας Ποιμενίδου στην Τοξοβολία, η οποία έμαθε τον αντίπαλό της για την συνέχεια. Στα προκριματικά κατετάγη έβδομη με 605 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει στους «16» την Μπριζίτ Ντάμποκ από τη Γαλλία, που συγκέντρωσε 52.

Με το αριστερό ξεκίνησε την παρουσία της στη φάση των ομίλων η ομάδα του Μπότσια, που ηττήθηκε 3-2 από την Σιγκαπούρη, μετά από έναν φοβερό αγώνα. Η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει 2-0, όμως κατάφερε να μειώσει. Στο τέταρτο καθοριστικό σετ η ισοπαλία έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Ασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x