Γενικά

Δεν τα κατάφεραν οι παλαιστές

Μετά από ένα ματς αποχαιρέτισαν τις υποχρεώσεις τους στην Ελληνορωμαϊκή τέσσερις Έλληνες παλαιστές, που δεν προχώρησαν στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού. Χαμηλά και στο τρίαθλο.

Παραδόθηκαν οι Έλληνες αθλητές της Ελληνορωμαϊκής πάλης, που αποκλείστηκαν απ’ τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών αγώνων που γίνονται στο Μπακού.

Στα 66 κιλά ο Βλαδίμηρος Ματιάς αποκλείστηκε απ’ τον Κροάτη Λεβάι (4-0) , ενώ στα 75 κιλά ο Πέτρος Μανουλίδης ηττήθηκε (4-0) απ’ τον Ουκρανό Πισκόφ στα προκριματικά. Στην ίδια φάση σταμάτησε και η πορεία του Δημήτρη Παπαδόπουλου στα 85 κιλά, μετά από πτώση στον αγώνα με τον Ρουμάνο Ταμάς.

Ο Αλέξανδρος Παπαδάτος ξεκίνησε κατευθείαν απ’ τα προημιτελικά των 130 κιλών, όμως ηττήθηκε 4-0 απ’ τον Λευκορώσω Τσουκοσβίλι.

Χαμηλά και στο τρίαθλο ανδρών
Στην 45η θέση τερμάτισε ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου στο τρίαθλο ανδρών. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε 2:01.45, χάνοντας την επαφή με το προπορευόμενο γκρουπ μετά την κολύμβηση. Ο Τζέιμς Χρόνης, από την άλλη, εγκατέλειψε την προσπάθειά τους το τρέξιμο, παρότι τα πήγε πολύ καλά στην ποδηλασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x