Μαχητικά Αθλήματα

Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο Χριστοδούλου (video)

Ο Τόνυ Χριστοδούλου εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα και στη δεύτερη εμφάνισή του στο UFC, αυτή την φορά από τον Scott Holtzman με υποταγή στον γ’ γύρο. Δείτε το video.

Την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμες εμφανίσεις στο UFC γνώρισε ο Τόνυ Χριστοδούλου στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, χάνοντας από τον Αμερικανό, Scott Holtzman.

Η μάχη δεν πήγε ούτε δευτερόλεπτο στο έδαφος στον α’ γύρο, στο δυνατό του σημείο δηλαδή. «Αναλώθηκε» κυρίως σε χτυπήματα που δεν έβρισκαν στόχο, την ίδια στιγμή που ο Holtzman περνούσε τις δικές επιθέσεις με μεγαλύτερη άνεση και ήταν ο πιο δραστήριος μαχητής στο οκτάγωνο.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και ο β’ γύρος, με ορισμένα πολύ γερά χτυπήματα να δοκιμάζουν τις αντοχές του σαγονιού του, μέχρι το φινάλε όπου πήγε να κάνει την ανατροπή κλειδώνοντας το πόδι του αντιπάλου του χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Holtzman είχε την υπεροχή και με υποταγή (rear-naked choke) στον γ' γύρο τον υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του στο UFC. Μια εμφάνιση που πρέπει να προβληματίσει τον Έλληνα MMAer.

Welcome to the UFC Scott Holtzman!UFC Nashville early prelims LIVE on UFC Fight Pass

Posted by UFC on Saturday, August 8, 2015

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x