Ισπανία

«Δεν θα κρίνουν το μέλλον μου οι αποδοκιμασίες»

Σημαντικός στην ομάδα της Μπαρτσελόνα, αισθάνεται ο Σεσκ Φάμπρεγκας και για το λόγο αυτό δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα το 2011, εκπληρώνοντας το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Αν και ακόμα δεν έχει συμπληρώσει δύο χρόνια στο Καμπ Νου, ο Σεσκ Φάμπρεγκας, φέρεται έτοιμος να αλλάξει περιβάλλον, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό. Η χαμηλή απόδοσή του σε αρκετά παιχνίδια, σε συνδυασμό με τις αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας, ιδίως στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου, ενίσχυσαν τις φήμες αυτές.

Ο Φάμπρεγκας, όμως, αρνείται πως σκέφτεται τη μεταγραφή του. «Νιώθω πως είμαι ένας σημαντικός παίκτης της ομάδας. Οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε κάποιους αγώνες, είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάποιες φορές σε επευφημούν, κάποιες σε αποδοκιμάζουν. Είναι λογικό αυτό, αλλά δεν κρίνει το μέλλον ενός παίκτη. Τουλάχιστον δεν κρίνει, ούτε επηρεάζει, το δικό μου μέλλον. Δεν σκέφτομαι να αποχωρήσω από τη Μπαρτσελόνα και όσα λέγονται είναι ψευδή. Θα είμαι και του χρόνου στην ομάδα», τόνισε με έμφαση ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ.

Η «Μπάρτσα» δεν κατάφερε να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και ήταν το φαβορί της διοργάνωσης, για τους περισσότερους. Ωστόσο, η χρονιά δεν πρέπει να θεωρηθεί αποτυχημένη, σύμφωνα με τον Φάμπρεγκας. «Μπορεί να χάσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Κύπελλο Ισπανίας, καταφέραμε, όμως, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και αυτό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Για εμένα, μάλιστα, που είναι το πρώτο πρωτάθλημα που κατακτώ, έχει ιδιαίτερη αξία. Ήμαστε καλύτεροι από όλους και το πήραμε δίκαια. Απομένει να φτάσουμε τους 100 βαθμούς και να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την Πριμέρα Ντιβιζιόν», σημείωσε ο Σεσκ Φάμπρεγκας.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x