Αγγλία

«Δεν θα πουλήσουμε τον Μίτσου»

Φρένο στην επιθυμία της Άρσεναλ να αποκτήσει τον Μίτσου έβαλε ο προπονητής της Σουόνσι, Μίκαελ Λάουντρουπ, λέγοντας πως δεν θα μπορέσει να βρει έναν ιδανικό αντικαταστάτη.

Ακόμη μία κλειστή πόρτα για την Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» μετά από την αποτυχία τους να αποκτήσουν κάποιον από τους βασικούς τους στόχους για τη γραμμή κρούσης, στράφηκαν σε… εναλλακτικές λύσεις, με τον Μίτσου να αποτελεί μία από αυτές.

Ωστόσο, με τον Ισπανό να έχει υπογράψει βελτιωμένο τετραετές συμβόλαιο τον Ιανουάριο, ο προπονητής του στη Σουόνσι, Μίκαελ Λάουντρουπ, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πώλησης.

«Οικονομικά είμαστε μια χαρά ως σύλλογος. Ο καιρός έχει περάσει και αν η Άρσεναλ έρθει με μία πρόταση, ανεξαρτήτως των χρημάτων, ο πρόεδρος θα απαντήσει αρνητικά καθώς δεν θα έχουμε χρόνο να αντικαταστήσουμε τον παίκτη με έναν ισάξιο ποδοσφαιριστή» ανέφερε ο Δανός κόουτς και πρόσθεσε:

«Μπορείς να πάρεις ένα σωρό λεφτά και να είσαι ο πιο πλούσιος σύλλογος στο πρωτάθλημα. Αλλά ποια η ουσία; Είχα μιλήσει με τον Μίτσου και με είχε ρωτήσει τι θα κάνω στο μέλλον. Του απάντησα πως θα μείνω στον σύλλογο και τότε μου είπε πως έτσι μένει κι αυτός. Έτσι, ανανέωσε»

Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x