Stoiximan Super League

Δεν θέλει να φάνουν τα κενά

Να μην φανούν οι σημαντικές απουσίες των Αθανασιάδη, Νάτχο και Κατσουράνη στον τελικό του Κυπέλλου θέλει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ποιες οι σκέψεις του εν όψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Αξιόπιστες λύσεις για να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σημαντικές απουσίες των τιμωρημένων Στέφανου Αθανασιάδη, Μπίμπρας Νάτχο και Κώστα Κατσουράνη καλείται αν βρει ο Γιώργος Γεωργιάδης για τον τελικό του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στο δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης με τον Ολυμπαικό είχαν παίξει οι εξής παίκτες: Γλύκος, Βίτορ, Ινσαουράλντε, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Κατσουράνης, Νάτχο, Σαλπιγγίδης, Στοχ και Αθανασιάδης, ενώ οι Γιακουμής, Βούκιτς, Κίτσιου, Λούκας, Λάζαρ, Λίνο και Κουλούρης βρέθηκαν εκτός βασικού σχήματος.

Σε εκείνους που έμειναν εκτός προστίθεται και ο Μαντούρο, ο οποίος δεν υπολογίζεται και για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, σε αντίθεση με τους Χούσεν, Μάρτενς, Νίνη, Ολίσε και Γεωργιάδη που στην παρούσα φάση θέτουν (λόγω και των απουσιών) υποψηφιότητα για να δώσουν ορισμένοι το «παρών» -έστω κι ως αναπληρωματικοί- στον τελικό στις 26 Απριλίου.

Όλα δείχνουν ότι τη θέση του Κατσουράνη θα πάρει ο Λάζαρ με τον Κάτσε δίπλα του. Τον ρόλο του Νάτχο θα αναλάβει ο Βούκιτς και αντί του Αθανασιάδη θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, με τον Λούκας να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x