Euro 2024

Δεν τιμωρείται ο Σούνιγκα για Νεϊμάρ

Ούτε αναδρομικά θα επιβληθεί ποινή στον Καμίλο Σούνιγκα για το μαρκάρισμα που τραυμάτισε τον Νεϊμάρ. Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA απέρριψε σχετικό αίτημα της ομοσπονδίας της Βραζιλίας.

Οριστικά χωρίς συνέπειες θα είναι το μαρκάρισμα του Σούνιγκα στον Νεϊμάρ, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Βραζιλιάνου.

Παρόλο που η ομοσπονδία της χώρας είχε ζητήσει την τιμωρία του Κολομβιανού, η FIFA ξεκαθάρισε τη Δευτέρα πώς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Μέσω δήλωσης του επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής, σημειώνεται η λύπη της για τις συνέπειες που είχε η φάση στον σταρ της «σελεσάο».

Τονίζεται ωστόσο ότι κατόπιν επανεξέτασης του θέματος (μετά το σχετικό αίτημα της CBF) θεωρείται ότι δεν μπορεί να επιβληθεί αναδρομικά κάποια ποινή, για μια φάση που υπέπεσε στην αντίληψη των διαιτητών του αγώνα.

Πέραν αυτού, δε, η FIFA απέρριψε και το αίτημα της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για απόσυρση της κίτρινης κάρτας του Τιάγκο Σίλβα κι έτσι η ομάδα του Σκολάρι θα στερηθεί οριστικά και εκείνον στον ημιτελικό με τη Γερμανία.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x