Γερμανία

Δεν το... κουνάει ο Ντουρμ

Την ανανέωση του συμβολαίου του 22χρονου αμυντικού Έρικ Ντουρμ μέχρι τον Ιούνιο του 2019, ανακοίνωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο διεθνής Γερμανός είχε συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έρικ Ντουρμ ανακοίνωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 22χρονος αριστερός αμυντικός είχε συμβόλαιο μέχρι το 2017, όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πείστηκε από τις εμφανίσεις του παίκτη και το επέκτεινε για δύο επιπλέον χρόνια (30/05/2019).

«Ο Έρικ (σ.σ Ντουρμ) είναι εξαιρετικός και αν και νέος είναι πολύ προσγειωμένος και ταιριάζει απόλυτα στην Ντόρτμουντ. Ήταν πασιφανές πως με την εξέλιξη που είχε θα επεκτείναμε το συμβόλαιο μας για πολλά χρόνια», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Τσορκ.

«Είμαι ευγνώμων στην Ντόρτμουντ για την εξέλιξή μου και γι’ αυτό που είμαι σήμερα. Είναι αυτονόητο ότι θέλω να δεσμευτώ με ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Θέλω να είμαι μέρος του συλλόγου για όσο το περισσότερο γίνεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Ο Ντουρμ εντάχθηκε στην ομάδα της Βεστφαλίας από τη Μάιντς το 2012 και είναι ένας από τους εννέα διεθνής που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x