Μπάμπης Χριστόγλου

Δεν του ‘παν του Αταμάν ότι έρχεται ο Τουπάν (video)

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον Τουπάν που έκανε τα πάντα στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές και παράλληλα εξηγεί πώς μια βραδιά των «ερυθρόλευκων» είναι 12 παιχνίδια των άλλων!

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Μπαίνει στη δεύτερη περίοδο, εκεί που τρέχει με χίλια η Εφές και κρατά την ομάδα επιθετικά, παίρνει παραμάσχαλα τον Μίσιτς και τον Λάρκιν στην άμυνα και τους περιορίζει ενώ ήταν σε τρομερή κατάσταση. Και – το σημαντικότερο – στο φινάλε, εκεί που η μπάλα ζυγίζει τόνους πάει και βάζει τα σουτ ακόμα και αν ο αντίπαλος κρέμεται σαν το τσαμπί σταφύλι. Μπορείς να το πεις, λοιπόν, ότι αν ο Τουπάν δεν είχε μείνει στα πιτς το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη θέση στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας.

Όχι ότι πάει άσχημα. Με το πρόγραμμα που έχει βγάλει και την προίκα που κουβαλάει από τις δύο εκτός έδρας νίκες στο ξεκίνημα η ομάδα του Μπλατ είναι σε μονοπάτι που μπορεί να την οδηγήσει ακόμα και στο πλεονέκτημα. Και ακόμα δεν έχει φτάσει σε απόλυτο βαθμό μονταρίσματος. Ακόμα δεν του έχει βγει ο Τίμα, ακόμα δεν έχει πιάσει απόδοση καλή ο Παπανικολάου αλλά… Με τον Μιλουτίνοφ να κάνει όργια σαν να παίζει άντρας απέναντι σε παιδάκια και τον Τουπάν ή οποιονδήποτε άλλο να ξεπετάγεται σε κάθε ματς σαν κι αυτό με την Εφές ο δρόμος μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό πολύ μακριά. Μια κουβέντα ακόμα για τον Γάλλο λόγω της εμφάνισής του κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας. Πέρα από τα σουτ που παίρνει και βάζει κάνει τεράστια δουλειά και στην άμυνα. Όχι μόνο την προσωπική. Κι εκεί είναι εξαιρετικός αλλά όχι μόνο εκεί. Δείτε στην επόμενη ευκαιρία πόσες και πόσο σωστές βοήθειες δίνει στους συμπαίκτες του ο Γάλλος. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις στη διάθεσή σου έναν τόσο καλό αθλητή που ξέρει να βάζει και την μπάλα στο καλάθι.

Μια βραδιά μας, δώδεκα δικά σας παιχνίδια

Πάμε και στα ωραία… Τα ποδοσφαιρικά. Εκεί που μέσα σε λίγες ώρες αποδείχθηκε ποια είναι η διαφορά του Ολυμπιακού με όσους τον κυνηγούν. Πάει ο Ολυμπιακός και πετάει στο πάτωμα τη Μίλαν αποκλείοντάς την από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ και οι άλλοι αγκομαχάνε να μαζέψουν κανένα πονταλάκι.

Η ΑΕΚ γύρισε από τον εφιάλτη του Τσάμπιονς Λιγκ φορτωμένη με ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκλειστεί σε έναν όμιλο ο οποίος αν καθόταν στον Ολυμπιακό θα μίλαγαν οι… αλλόθρησκοι για κλήρωση με κρύα και ζεστά μπαλάκια. Πώς γίνεται, ρε μάγκες, να σας κάνουν πλάκα μια σειρά από κομοδίνα ντυμένα με ποδοσφαιρικές στολές και να θέλετε να πιστεύετε αλλά και να προσπαθείτε να μας κάνετε να πιστέψουμε κι εμείς ότι είστε η Νο1 ομάδα;

Για να μη σας πω τι είστε και με κόψει η λογοκρισία κάντε μια προσπάθεια και με όσα μαθηματικά θυμάστε από το δημοτικό και μετρήστε: σε ένα ματς απέναντι στη Μίλαν ο Ολυμπιακός πήρε όσους πόντους καταφέρατε να μαζέψετε και οι δύο σε δώδεκα παιχνίδια σας…



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x